Elérhetőségek

Jankovics Bútor

Cím: 9700 Szombathely,
Komlósi Ferenc u. 25.
Telefon:
+3670/543-0412
E-mail:
peter.jankovics1115@gmail.com
További információk

Jankovicss Péter asztalosBemutatkozás


Szombathelyen és környékén szerzett 15 éves szakmai tapasztalatom a garancia arra, hogy a Megrendelőm egyedi igényeinek megfelelő bútorokat a tervezésétől egészen a kivitelezésig megvalósítsam. Legyen az akár egy komplett belsőépítészeti megoldás, vagy a megrendelőm által megálmodott speciális bútordarab.  Az utóbbi években szerzett külföldi tapasztalataimra építkezve, amely elsősorban az osztrák faipari technikák, újszerű megoldások alkalmazását ötvözi a számomra nélkülözhetetlen  precizitással és a határidők pontos betartásával, vallom, hogy ami fából készül az ügyfelem igénye szerint létrehozható.

  • Fő profilom gyakorlatilag igen széles skálán mozog, a lakberendezés lényegi elemeit említve, a konyhabútoroktól, a gardróbok, fürdő -és egyéb szobabútorokon keresztül az irodabútorokig.
  • Laminált vagy tömörfából bármilyen egyedi bútor, falburkolat, lépcső elkészítését vállalom, melyeket a megrendelő igényeihez igazítok, mind formában és felépítésben.
  • Parkettaburkolás, parkettarakás terén a szalag- és laminált parketták, svédpadló lerakását vállalom, illetve parketták felújítását: csiszolását és felületkezelését egyaránt, továbbá szőnyeglerakást is.
  • Nem csak a lakásban, kültérre is készítek famunkákat, leginkább teraszok, előtetők, faházak, szaunák, kerítések, kocsibállók,  tervezését és kivitelezését vállalom.

Az asztalos iparnak egy különleges szegmense, az antik bútorok világa mindig is vonzott, ez motivált arra, hogy elméleti és gyakorlati tudást is szerezzek e területen. Célom a bútorok eredeti állapotának helyreállításával az előttünk járó iparos nemzedékek míves munkáinak megőrzése, annak bemutatása a következő generációnak.  Szombathelyen és vonzáskörzetében sokféle antik bútort újítottam fel, a barokktól biedermaierig,  a felújításokhoz kizárólag korhű anyagokat és munkamódszert alkalmazok. A bútorok restaurálása nagy türelmet, precizitást, magas fokú anyagismeretet és szakértelmet kíván, ezért is jelent számomra nagy kihívást minden egyes bútordarab.

Mindemelett, antik bútorok kereskedelmével is foglalkozom Szombathelyen és környékén. Eladásra kínált bútoraim a honlapon megtalálhatóak.

Fő célom, hogy meglévő és leendő ügyfeleim elégedettek legyenek az általam készített asztalosipari termékkel. Visszatérő megrendelőim újbóli felkérései bizonyítják munkám minőségét.

Ha igényesen elkészített, minőségi  bútort szeretne versenyképes árakon, tekintse meg galériámat, referencia munkáimat és kérjen árajánlatot!

Mit nyújtok Önnek?

  • ingyenes helyszíni felmérés
  • ingyenes árajánlat készítés
  • kivitelezési munkálatok
  • kiszállítás, beszerelés
  • tanácsadás

  "A minőségi, precíz munka elégedett megrendelőt eredményez."


Csatolt fájl(ok):
Vissza az előző oldalra!
Jankovics Bútor - MagyarJankovics Bútor - Német